EEppinen Tallinna With Bläkk Dööth

Rakas päiväkirja. Herään kahdeksas päivä kesäkuuta ja Mannerheimin syntymäpäivä ollaan ohitettu ilman sitä että söisin silakka silliä. Olen edelleen Helsingin Vaasankadulla, Helsingin Kaupungin myöntämässä murjussani ja tottakai on krapula eikä lähimmässä 32 neliössä ole yhtään tussua. Onneksi on kaljaa sixpackin verran,, kahvia, mutta vitun Fairyt ovat loppu. Edellinen ilta on mielessä kuten kirkkaat Dolph Lundgrenin kauniit silmät.

Seurasin vierestä miten kaksi jättilästä tappelivat keskenään vanhan humppa rockin tietämyksestä. Siinä oli Roomalainen vastaan Musta Surma. Tapahtumapaikka Ravintola Palmu, Vaasankatu, Helsinki, Suomi.

Kyseinen taistelu oli erittäin verinen. Kaksi velttokulliua yrittävät osoittaa toisilleensa olevansa kylän kovimpia terskoja keskustelleen vuosien 1940-1980 anglo-saxonistien musiikki tietoisuudesta. Ihan kuin Soumessa saataisin aikaiseksi kahden viiskypäisen väittely aikaiseksi 1940-1980 Namibia soundeista,, No vittu pannaan samaan settiin mukaan myös Angola ja Rhodesia.

Lopputulos,, Musta Surma piekse Roomalaisen tietämyksellänsä. Roomalainen joka on ollut tähän päivään mennessä aina oikeassa hyvänä hävikkiinä tuulahta kohti ulko ovea ja käänty takaisin ja sitten alkoi ROUND 2. Joosep viattomana tarkkailijana varmistaa että saa itsellensä uuden tuopin, mitä vittua sekin maksoi mutta joku muu hoiti sen mun puolesta.

Musta Surma vetää sitten tietämyksellänsä Töölön kasvattia, Roomalaista köniin tiedossa,, faktoissa ja saa urhean voiton eikä hiki valunut. Minä sain aivan loistavan pop kulttuuri pika opetuksen kahdelta Senseilta samaan aikaan. Tota touhua kun katseli vieressä niin hengessäni sain valaistuksen. Perustaisin Joosep Consulting firman ja kunnon manageerina laitan kaksi apina neekeriä tappelemaan keskenään ja se myytäisiin Näin toimi väittely: Kurssi #1.

Ja mikä oli Final Countdown?! Musta Surma päättyy Kisahalliin koska hän rakasta suomalaista olumpia arkitehtuuria, Roomalainen ottaa haltuun mun sängyn ja Viimeinen Vapaa Vaasankadun Virolainen Uusinatsi päällikkö pelaile loppu yön Fortnitea ja tappa 8 vuotiaita vastustajia. Kukaan ei saanut pillua. Mä pääsin tasolle 100.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

12 vastausta artikkeliin “EEppinen Tallinna With Bläkk Dööth”

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.