Hakemus Toimeentuloon.

Joka kuukausittainen hakemuus KELAAN koskien toimeentulotukea. Olen vuosikausia pyrkinyt kirjoittamaan sekopäisimpiä hakemuksia jotta käsittelijöillä olisi sen hakemustulvan ja ruikutuksen keskellä MitVit ja nauru hetki. Koska kuka nyt jaksaa jatkuvasti lukea valituksia siitä että ollaan vitun köyhiä ja perseestä vuotaa verta.

Kyllä nyt tuollaisen hakemuksen käsittelyyn mene ainakin kaksi viikkoa, sitten todennäköisesti saatiin aikaiseksi sisäinen kiertokirje ja hyvällä onnella myös poliisikuulustelu koska kerron olevani hallituksen vastainen ja siitä että olen perustamassa Grosse-Estlandia.

Osa kirkuveista faneista tule saamaan vihakohtauksia ja kehoittaa paluumuuttamaan Viroon mutta kun ovat saatan tyhjätaskuja niin eivät suostu maksamaan yhdensuuntaista laivalippua tai ensimmäistä 5 tähden hotelliyötä minibaarilla koska ovat samanlaisia KELAN elättejä kuten Herr Joosep.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

23 vastausta artikkeliin “Hakemus Toimeentuloon.”

    1. Kuules nyt Ruotsalaisten Kuninkaallisten intohimoinen seuraaja sekä runkuttaja. Älä edes yritä runkuttaa koska sun nesteet eivät ikinä lennä yhtä uljaasti tai edes kaaressa kuten Herr Joosep:in. Nesteenne valuvat alaspäin. Mulla on kohta 6 cm pino yhteydenpidosta sähköisessä formaatissa vastaanottajana KELA.

  1. Lapsellista paskaa toi sun käytös, tapa vittu itsesi niin kaikilla on kivaa..

    1. Vittu taas joku LehmäVittu58 osoittamassa mitä saa ja ei saa tehdä. Et päätä mun puolesta mitä syön, juon. Sä et maksa. Vitun wannabe LehmäVittu vai oliko se VITTULEHMÄ?

    1. Lutkahuora kyllä mutta nyt kun minusta on tulossa Valtion henkilökunta niin minun ampuminen saattaa aiheuttaa kansainvälistä selkkausta.

    1. Hyvä nimimerkki. Laita siihen vielä mukaan sanat Hurmos tai Ekstaasi. Wittu kun näitä apinoita joutuu jatkuvasti opettamaan.

  2. Hyviä blogeja. Itsellä oli kans akka jota sai pelätä. Piti koko ajan skarpata ettei se raivostuis mutta raivostui se sittenkin. Nykyään naurattaa joka päivä miten helppoa ja mukavaa on yksin ilman vaimoa.

    1. Dear Jormalainen. Valvoiko sun versio VittuLehmä vai oliko se LehmäVittu sun paskoamista? Se oli vasta hienoa!

  3. Mukava herätä uuteen päivään, kun kotona ei pyöri raivostuttava virolainen alkoholisti 14.päivä känniputkessaan psykootisena.kiitän Jumalaa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.