Ja Taas aivan romuna,,

Kaikki vieraat heivattua eteenpäin ja krapulointi alkaa. Vaatimattomat 3 litraa rieslingiä ja bertta seuralaisena. Siivoan ihmisten jälkiä. Tuhkakuppi on tuntematon käsite koska poltettuja filttereitä löytyy oudoista paikoista. Lisäksi on löytynyt myös valkoinen sukkapari. Vittu koko kämppä pitää pestää. Seinät ja eteenkin sohva kun sekin on ollut tehokäytössä.

VittuLehmä vai oliko se LehmäVittu kävi heivamassa Berttan. Mä olen niin paskana koko 12 päivän rumbasta että lentää vaan laatta. Piski on painautunut kiinni ja ei päästä edes vessan käymään ilman valvonta.

Tavoitteena on syödä noin 300 gramma jotain ruokaa, vetää 2 litraa viiniä ja sammua 8-9 tunniksi. Puhelin pumppaa jatkuvasti viestejä. Ilmeisesti tieto siitä että olen käytettyjen tavaroiden bulkki ostaaja ja on suora linja kolmelle diilerille Moskovaan auki laittaa suomalaiset paskadiilerit tunkemaan mulle kama mitä ei todellakaan ole laadukkaasta.

Saatana, lauma Pertti Kurikkoita yrittää myydä paska hasa kallilla hinnalla olettaen että Moskova ottaa vastaan mitä tahansa. Kunhan saisi nukuttua ja ilmeisesti pitäisi vaihtaa puhelinnumero ja laittaa se salaiseksi.

Omaan henkilökohtaiseen vammais-avustajaan ei ole varaa.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.