Kunnia,, ja Ylpeys

Omista riippumoista olosuhteista olen nyt varmaan käyttänyt reilusti alkoholia varmaan 15 vuorokautta ja perseestä ei edelleen vuoda verta. Entinen valittu, VittuLehmä vai oliko se nyt LehmäVittu jatkaa sen omaa tapaa näyttää miltä suomalainen rakkaus on eli viroksi terroria ja saapui useaan otteeseen ENDLAGERIN:in ovelle toimitettuna aamuisin kello 04.30-06.00 aikavälissä. Jos miehenä tekisin samoja asioita niin olisin varmaan kolmatta viikkoa tutkintavankilassa syömässä Postin toimittamia ensiluokkaisia aterioita.

Sunnuntain kunniaksi onnistuin taas vetämään melkein lärvät koska Jumala on niin asiat määrännyt. Ja siinä me olemme, Vaasankadun StindeBindessä imemässä 3,50€ maksavia kossuvissyjä ja pöytään on muodustunut asiantuntijaryhmä. Asiantuntijoita siinä mielessä että kaikki ovat eri aloilla eli tiet eivät risteydy, kukaan ei ole tietääkseni nussinut toistensa vaimoja/miehiä. Velkasuhteet alle 100 euroa,, eli Nobel komiittia ollaan saatu kasaan. Tietämystä, kokemusta kasassa ja kukaan ei toimi Suomen Sisäministeriön alaisuudessa. Taisi olla myös vara-notaarin virkaa toimiva henkilö joka oli vain sattumoisin läsnä.

Ja mitä sitten tapahtui. Panelistit kokoontuvat ja suomalaiset rupesivat virolaisiksi. Kaksi panelistia, jotka toimivat täysin eri aloilla, eturistiriitoja ei ole aloittivat, velkasuhteita ei ole, luonnollisesti täysin selvinpäin. Kilpailu siitä kumpi on isoin KULI. Väkivallalla uhkailua, ja molemmat osa-puolet tilaavat paikanpäälle niinden suuria apu-ukkoja jotka sitten kännipäissä saapuisivat perille noin kolmen tunnin päästä ja silloin lentäisi A-B-C hepatiittinen veri.

HeRR Joosep sitten siinä tulevaisuuden Viron tasavallan Presidenttin ominaisuudessa yritän rauhoittaa koko tilannetta mutta sekin kriisihallinta meni vituiksi koska sen sijaan että olisin yrittänyt ottaa alfa-uroksen roolia ja potkia molempien osapuolien munat vittuun, olin taas yhtä lempeä. Oli syntymässä melkein sellainen vanhan hyvän aikainen länkkäri kapakkatappelu jonka tuloksena koko kapakka oltaisin laitettu paskaksi ja jokaista oltaisin isketty tuolilla selkään.

Wittu, kaksi täysin toisista riippumatonta panelistia rupea aivan turhaan kalistelemaan kullejansa yhteen aiheuttaen suurta epäjärjestystä mutta molemmat yrittävät olevansa suuria KULEJA. Uusi-Seelanti julista sodan Sveitsiä vastaan. Kengurut vastaan käkikellot.

Aivan turha konflikti josta hyötyi vain Suuri Joosep joka ei ole edes ottanut puheenjohtaja paikka koska siihen mennessä vara-notaari on häipynyt koska hän oli vitunmoisessa jurrissa. Kaksia oman henkilökohtaisen kunnian puolustaja sitten molemmat käyttäytyvät kuin Iisalmen kaduilla ja vaikka miten virolaiset ne muka yrittivät olla, kumpikaan ei riisunut yläkroppansa paljaaksi eikä lähtenyt kunnon warrior toimintaan. Molemmat tod. näk Kokomuuksen äänestäjiä.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

13 vastausta artikkeliin “Kunnia,, ja Ylpeys”

  1. minä en halua enää osallistua rämeryssä joosepin sähkölaskun maksuun

        1. Voisit aloittaa lumen pudotus hommat tänä talvena.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.