Kärsimystä

Neljä vuorokautta peruskrapula. Yskimistä, yrjöämistä ja ripulia. Siihen päälle nukkumisvaikeukset. Jääkaapissa on aivan liian vähän Jeesusta mutta tänään on luvassa sentään Hurstin Kesä-syyskauden lopettajaiset ja ne tunkee köyhille kaiken jotta saisivat varastonsa tyhjäksi. Onneksi sain sentään maanantaina Pelastusarmeijalta syntymäpäiväkakun. Oli ns. vuositarkastus koskien sitä että olenko täysiverinen spugu-työtön.

Jos nyt saisi vain nukuttua. Moskovan Herroja ollaan taas palvottu ja niiden jälkiä siivottu pitkin Eurooppa. Lisäksi Pietarin Urpo-Olga sekoile ja mitään kysymättä tilasi jotain jostain ja väliaikaista varastointipalvelua pyysi. Luonnollisesti Vitoselle ja sieltä muutin pois 12/2015.

Ilmoitin että olen huora enkä mikään lutka ja jos ei ole tuottava YYA sopimusta ja jäsenmaksut maksamatta niin en lähde lutkana hoitamaan sen kansainvälistä multi-kulti yritystä. Varsinkin kun en tiedä mistä on kyse ja saamani tiedot ovat erittäin vajavaiset.

Tässä on hoidettava vielä näitä okkultistisia Hitlerin herätysjuttuja ja piirrettävä verellä pentagrammeja ja muita maagisia norjalais-vaikutteisia riimuja.

Väsymyspäissäni myös ilmoitin että olen menossa seitsemäksi vuodeksi Kiinaan, tarkemmin Tiibettiin. Tuskin se tajusi viittausta.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

8 vastausta artikkeliin “Kärsimystä”

  1. Kyllä kai Herr Joosep voi syyttää itseään omasta alennustilastaan siinä suhteessa, että on ollut monta kertaa tienharaarassa ottaako viinaa vai ei. Niitä tienhaaroja on ollut kymmeniätuhansia ja melkein aina Herr Joosep on ottanut. Naiset, miehet, kaverit, ystävät ja eläimet on siinä himossa jääneet kakkoseksi ja näin jatkuu. Eikä siinä mitään. Semmoista se juopon elämä on.

    1. Niin totta!
      Ihana mies ilman viinaa.Kännissä itsekäs rasittava kusipää.Niin ne kaikki alkoholistit taitaa olla.
      Onneksi tajus lähteä meidän yhteisestä kodista.Olis pian sairastuttanut minutkin ja olisin tuhonnut elämäni.
      Olen kiitollinen jokaisesta rauhallisesta päivästä.Kukaan ei pyöri kodissani psykokännissä.
      Onnea kultaseni 45v.tänään!
      Laitan sulle synttäri aterian.Nähdään myöhemmin.t.M&B

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.