Kananmunat ja Nakit.

Keväättä pukkaa pääkaupunginseudulla. Ei tarvita enää hanskoja, valo on kirkas, kevät seisokki ja mielenkiinto vastakkaiseen sukupuoleen. Edessä siis melkein 4 vuorokautta kevätkiemailuja kunnes vasara laittaa kiinni kaiken. Ja taas me kökitään neljässä seinässä, paitsi jos on kolmion muotoinen asunto niin kolmen seinän sisällä.

Tämän viikon ruuat ollaan hoidettu ja listalla on enää vain kahvi ja tupakka tuotteet. Ja se jatkuva kökkiminen. Eilen olin sen verran toipunut la-su orgioista missä vieraina olivat Dorkki ja Oblomov. Sain itseni iltapartioon. Vittu. Saalis oli 50 senttiä. Tiistaiksi aika paska. Ahneus. Mutta jos koko tämänhetkinen talous perustuu katu-lottoon niin 50 senttiä on enemmän kuin nolla senttiä.

Viikonloppu sentään meni ihan kivasti toheloideen verkossa mukana ei kukas muu kuin Super-Touhu ihan itse Herr Dorkki. Sillä on täysiin omaat näkemykset oikean nettipaskan toimittamisesta. Mä vedin ylpeänä hakatisti paita päällä virolaisten ryhmässä, vitunmoisessa jurrissa shown missä ilmoitin että ulkovirolaisena olen huolissani nyky-vironkielen kieliopista ja ehdottiin miten tehtäisiin muutoksia ja sakotettaisiin ihmisiä jotka käyttävät vieras sanoja kuten venäjän- ja englanninkieliset kirosanat sekä tottakai, pizza, sushi ja hampurilainen. Eivät ole puhdasta pühä kieltä. Kirosanakielto ja sakotus sai vastakaikua. Sakoksi siis sovittiin 35 euroa.

Samalla Wabariigin talous kuntoon. Ihan vaan omilla voimilla eikä millään Jeesus avulla tai se että pitäisi mennä jonnekkiin Brysseliin ruinamaan. Sitäpaitsi sieltä tuli jo jotain 7-9 miljardia plussa.

Päivän saalis. Kaikki hyvin.

Kahvimaitoa ei tullut tällä kertaa. Mutta kyllä sitä ainaa keksitään joku oikotie. Koko elämääni on jatkuva oikotien löytäminen ja suossa sampoamista. Ainakin olen suossa ilman kuokka joten ei tässä mitään talonpoikia olla. Perkele.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

2 vastausta artikkeliin “Kananmunat ja Nakit.”

  1. Ai saatana kun maistuis Joosepin ja Dorkin livestriimit nähä…
    Ruokajonon saalis täällä helvetin kuusessa tänään: eines kasvispyörykät ja risotto sekä leikkelepaketti.
    Näillä pitäis viikko pärjätä ja sehän pärjätään vaikka piruuttaan.
    Kiitos juutalaistube kun en voi seurata aitoja hörhöjä niin joudun hörhöilemään itse ja nyt näyttää pahalta kun viikolla tarttuu olut-olut lapaseen hitlerin tiimarista. Niillä mennään mitä on jaettu, synti on meitä varten.
    Postauksesi innoittamana kolmion muotoisessa asunnossani kulminoituu kylmyys, kostonhenki, viimeinen myrsky ja laulu. Se joka miekkaan tarttuu miekkaan kaatukoon vastasi kaiku.
    Kaikkea hyvää sinne etelän boheemielämään, susiraja kuittaa.

    1. Hemmetti teillä siellä maaseudulla mene todella kämäisesti. Siis pääkaupungiseudulla on 6+ jeesusta / hyväntekeväisyys organisaatiota viikossa ja enemmänkin saisi jos jaksaisi vaan pyhittää elämänsä pelkästään jonosekoiluihin. Siis tämä hajaseutujen asukkaiden piinaminen on muutenkin täysi natsihomma. Nämä Etelän-Kommunistit luulevat että jokaisella Kehä kolmosen ulkopuolella on oma lanttu/porkka/kaali pelto mistä ne sitten järsivät koko ajan nälän yllättäessä. Ei ihme että maaseudun kiljusta johtuva alkoholismi ja ennenaikaiset kuolemat ovat hullummassa luvussa kuin koronakuolot. Teille sinne pitäisi laittaa maaseutu boonus rahat.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.