Epäuskoa,

Iltakävelyn aikana lähdin pohtimaan mitä helvettiä tai mitä on niin sanotut some-vaikuttajat? Olenko itse niin sekaisin omasta elämästäni että en koe että olisi olemassa ketään jonka neuvoa, mainosta lähtisin seuramaan? Varsinkin kun näistä vaikuttajista tule mieleen puhtoiset hampaat, silikoniset tissit ja yltiömäinen positiivisuus jonka saa aikaiseksi vain vetämällä jotain lääkitystä tai sitten sitä toista hyvä kama. Nähnyt koko kuluneen vuoden aikana niin paljon kaikenlaisia paskanjauhaajia että alkaa pänniä.

Kaikki ratkaisut mitä olen tehnyt näyttävät nyt kusevaan samaan aikaan, On se sitten kyse blogista tai youtubesta, fb palveluista huonekalujen järjestyksestä, puhumattakaan taloudesta. Uusimpana,, farkut ovat lähteneet hajoamaan. Eikä kiinnosta edes alkoholin käyttö. Edessä kolme tiukkaa kuukautta.

Alkaa mennä hermot kun Suomesta on tullut vielä hullumpi maa kuin Venäjä ja sen maan pitäisi olla pöpilä kunnossa. Viimeisen vuoden aikana ei ole ollut päivä milloin urhea pääministerimme kasvokuva ei olisi ollut etusivuilla. Ei edes Putin ole pystynyt vastavaan omassa maassaan. Kasvot on media kulutettu. Voisi verrata instagrammin huomio-huoriin. Tylsistynyt,, tähän kaikkeen,, ja kaiken toistoon.

Yritän löytää jotain positiivistä ja katson tällä hetkellä kahdeksankymmentä luvun sarja, Enkeli maantiellä missä ihmiset ovat kuitenkin hyväntahtoisia hölmöja.

Kävelyn aikana tuli vastaan sitten vanha kyltti jonka olisi voinut ottaa kantoon jos olisin näitä maailman vahvin mies tyyppejä.

Taas jokin on lopettanut. Taas niiden keittiökama jätetään kuljetuksen maksaessa, puuttessa lojumaan minne sattuu.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

12 vastausta artikkeliin “Epäuskoa,”

  1. Yhteiskunta muokataan uutisten kommenttilaatikoissa. Kommenttilaatikon nuhjuisuus ja huomaamattomuus on vain hämäystä. Sieltä löytyvät todelliset vaikuttajat. Joiden sanoilla on paino, ja viesteillä vaikutus.

    1. Höpöhöpö! Kommenttilaatikoissa paistaa puskista huutelijoiden loputon tyhmyys. Yleensä asioita kommentoivat juuri ne, joilla on siitä vähiten tietoa.

      1. Noo, ironisesti se oli todettu, mutta kerta vastaväite on esitetty niin voisihan siihen vastata, että eihän niiden kirjoittelijoiden oletetettu tai väitetty tyhmyys estä niitä vaikuttamasta?

        Kai silläkin voi olla vaikutus, jos viisaat hiljenevät ja äänessä vain niitä tyhmiä, asioista tietämättömiä?

        1. Luuletko että viisaammilla on aikaa/halua päivystää Iltalehden kommenttipalstoilla?

          1. Viisain väen ajankäytöstä en sen kummemmin tiedä. Mutta yhden vaikutuskanavanhan he, jotka eivät osallistu julkiseen keskusteluun uutisportaaleissa, luovuttavat silloin muille. Tietysti eri asia jos on jonkinlainen Nykäsen Matti tai muu edesmennyt tai nykyinen loistava henkilö jonka ei erikseen minnekkään ajatuksia tarvi lähteä vaihtamaan kun media ramppaisi kotona tekemässä kotona vaikka jutun vessakäynnistä jos vain pääsisi.

                1. Tämä harjoittelija haluaa muuten todeta, että tuo kuva o hyvä! Jollain tavalla henkii viehättävää tai edes jännittävää tunnelmaa kun globalismin symboleiden, pikaruokaketjujen, valomainoksia lojuu kadunvarressa hylättyinä.

                  1. Mielikuva apokalyptisesta maailmasta jossa rautakengillä potkit ”mäk maailman” valomainoksia tieltäsi lojumasta, matkalla jonnekkin, minne nyt ikinä apokalyptisessa maailmassa ikinä kuljetaankaan.

                    1. Jumalat alkavat kuolla. Eläköön uudet jumalat. Paitsi kaikki ollaan opetettu sisäsiisteiksi, käyttäytymään. Kuuliaisiksi.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.