Kihti ja Lihavuus.

Aamulla perus heräämistä. On taas pariton kuukausi joten saadaan satsi Pelastusarmeijalta. Sinne siis. Tuli vaatimattomat viisi kassia. Tuli kama ja ei tullut sitä kama.

Munkkien määrä on hillittön. Ja kaikki pitäisi vielä syödä. Illalla ikuisena optimistinä kävin heittämässä partion. Aika oli tunti 29. Perus hyvä. Kassaan kilahti 2 euroa. Taksipysäkit olivat tyhjinä, nakkikioskit kiinni. Kamppin Mäkkärissä oli meno päällä kuten silloin ennen. Perjantain kunniaksi oli myös kilpailua. Kolleegat harhailivat hakien pantillisia. Mun tavoite oli hommata sätkäpaperit, 1,30 ja sen sain hoidettua. Loput sitten nätisti säästöön.

Ostetaan sitten noilla säästetyillä tölkkirahoilla jotakin luksusta ja tuhotaan taas jokin brändi.

Tekijä: d.joosep

Työtön juoppo joka ei halua tulla pelastetuksi! Kenellekään/Millekkään ei voi enää olla uskollinen.

12 vastausta artikkeliin “Kihti ja Lihavuus.”

  1. Joosep voisi tarkkailla missä baarissa tanssitaan ja lauletaan ja informoida tänne 😉

    1. Alkaen ensiviikosta kaikki sellainen rapsa kyl hyvä idea ja tärkeetä. Kuitenkin poikkeusolot. Kaikkea sitä koskevaa rapsaa tullaan siis myöhemmin kaipaamaan. Kuin orjien hautakiviä Rooman valtakunnasta konsanaan.

      1. Ja kun oikeastaan melko harva muisti viime vuonnakaan kertoa tunnelmistaan että miltä se itseasiassa tuntui kun elämä muuttui kokonaan.Niin itseasiassa viime kevään tunnelmista ei ole oikeastaan paljoakaan tietoa. Hämäriä muistikuvia jostain valmiuslaista vain. Mitäpä siitä että johonkin sotatilaan suunniteltua lakia käytettiin muokkaa elämä 😀

        Hieman välillä pelottaa tää ihmisten yltiöpäinen sopeutuminen mihin tahansa, kaavalla että ”jaa huomenna rajoittuu tämä oikeus jaa ei kai siin sit”. Enkä puhu, että kaipaisin ihmisiltä jotain muutosvastarintaa, vaan lähinnä sitä, että olisi edes jotain muuta kuin ”OK” reagointina.

        1. Viime vuoden videot ovat bittitaivaassa eli se siitä mielenkuvista siihen aikaan. Jäljellä jää kaikki virallinen tavara missä yksi tulevaisuuden sankari twiitta toiselle sankarille.

  2. Ei ihme että turpoat koko ajan kun tuollaista epäterveellistä paskaa vedät koko ajan ja tuollaisia määriä.Nyt olisi viime hetket muuttaa suuntaa!

  3. Vihreet bullat näyttää sammakonmakuisille yli-imelille. Ei ihme että jäi myymättä. No, onneksi joku nekin syö.

  4. Läski ja ruma paskamaha koittaa elvistellä yhteiskunnan almuilla…säälittävyyden multihuipentuma.

    1. Kiitoksia mielipidestänne. Olen kehopositiivinen maahanmuuttaja ja Teidän ilkeät negatiiviset sanat täyttävät viharikos/vihapuhe tunnusmerkkit. Kehtaatkin haukkua Jeesuksen lahjoja!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.